Alles over NOA-Afbouwgarantie

Afbouwgarantie

Wanneer u begint aan een verbouwing of de voltooiing van uw woning heeft u uw zaakjes graag goed geregeld. Het gaat immers niet om zomaar iets, het gaat om uw droomhuis. Dé plek waar u nog jarenlang prettig wilt wonen. Bent u liever zeker van een voorspoedige planning en een goed resultaat en schakelt u liever een gediplomeerde stukadoor in dan een ‘mannetje’ voor het stucwerk? Dan bent u beter af met de NOA-Afbouwgarantie. Met deze afbouwgarantie bent u verzekerd van heldere afspraken.


Uw NOA-vakman voor het juiste advies

Uw NOA-vakman heeft verstand van zaken en geeft u het juiste advies. Hij staat niet alleen zelf garant voor zijn werk, maar heeft ook de afbouwgarantie van NOA (Nederlandse Ondernemersvereniging voor Afbouwbedrijven) achter zich. De NOA-vakman moet aan belangrijke kwaliteitsmaatstaven, gedragsregels en eisen voldoen.

Veel van deze eisen zijn vermeld in de Algemene Consumentenvoorwaarden die NOA in samenspraak met Vereniging Eigen Huis en de Consumentenbond heeft opgesteld. Elk afbouwbedrijf dat is aangesloten bij NOA is verplicht deze consumentenvoorwaarden te hanteren. Door de algemene consumentenvoorwaarden staat deze garantie als een huis.